Några rader till... och tvångsmässigt beteende?

Var upprörd imorse när jag bloggade, jo man får ju lätt upp blodtrycket några snäpp när man börjar rodda i det heta ämnet "Bjästa". Vill bara tillägga att som rubriken antydde, så har ju myntet alltid två sidor. Den mobb som var ansluten till den hatande och mobbande Facebookgruppen, med favör till förövaren, är nu antagligen med i oppositionens starka grupp i samma forum, som på fredagseftermiddagen hade uppnått den imponerande skaran av 84 000 medlemmar.

Vi ska då komma ihåg att här handlar det egentligen inte om Bjästa och alla dess innevånare. Många fick nog, precis som jag, en första inblick från ÖA i vad som pågick. Inte heller är hela Västernorrland inblandade i denna häxjakt, som Aftonbladet vill påvisa, utan det är ett fåtal människor som stått i bräschen för denna vansinnesjakt.

Det finns offer på båda sidor, flickorna naturligtvis, och den pojke som utförde dåden och inte fick någon hjälp av samhället för sin sjukdom. För en sjukdom är det och inte heller tror jag att man blir speciellt hjälpt av att låsas in på en anstalt. Som förälder, även här, så bör man nog ta sig en titt i spegeln och rannsaka sig själv, "hjälper jag eller stjälper jag?"

Ja, nog om detta, man kan skriva tills fingeravtrycken suddats ut men... det finns ju roligare saker att nämna: 


Som att Timrå IK nu är ute ur slutspelet! =) Hade hoppats på fyra raka förluster, men en 4-1 vinst för HV är väl inte så illa pinkat heller. Nu fick de ju dra in några extra kronor till klubben genom att göra två hemmamatcher på slutet och för min del så får det räcka där. Tack HV för visat intresse, men nu går vi över till Norrland igen: Heja Skellefteå!!! och som jag sa tidigare: Vem som helst får vinna SM-guldet, bara inte HV...  å så Timrå då förståss.. 



Sedan även några rader också om tvångsmässigt beteende eller varför Shit Happens?

Ibland så gör jag saker utan att tänka på det. Rutinmässigt eller rentav tvångsmässigt.. varför?

Tex. tar disktrasan för att svepa av bordet efter middagen. Känner genast att den känns liiite slemmig liksom. Kastar det snusket i soporna och sen, ja sen så lyfter jag den befläckade handen mot näsan för att konstatera det jag redan vet, handen luktar snusk och jag går lätt illamående för tvätta händerna.
Händer det bara mig?

Likaså handtaget på dieselpumpen, läcker som ett såll varje gång. Likt förbannat så måste jag ändå lukta på handen, för att konstatera att joo, kladdet på handen efter tankning är verkligen illaluktande diesel. Va annars??

Borstar tänderna efter frukost. Har sminkat mig innan. Samtidigt som tandborstningen pågår så ser jag något i ögonvrån som hamnat fel och Japp! Dit med fingret bara, som jag redan innan vet har en liten liten klutt tandkräm på, och vips, så är man helt förblindad av smärta för att man än en gång petat tandkräm i ögat.


Jag lär mig aldrig vissa saker, spelar nog ingen roll hur gammal jag blir. Att saker bara händer runt omkring mig är vida känt. Sambon bara ler, rycker på axlarna och säger: Ja men, why not?...

På med kläder för dagen, gärna innan tandborstningen då, för att med all säkerhet vifta dit en tandkrämsfläck på tröjan.. Detta gäller förståss även intagande av mat, - använd haklapp livet ut, är min melodi! Speciellt vid luncher som innefattar kunder, men även vid middagar med gäster.


Just köket är en riskzon, här tappas, kastas och hoppar det grejer varje dag, som av nån konstig anledning fått eget liv. Ja jag skyller naturligtvis på att jag växer, och att motoriken inte hunnit ikapp...

 

Så här är några av prylarna som ska reda upp det hela, som är ett MÅSTE:


http://www.aftonbladet.se/pryl/article6639515.ab
   - kommer inte in i mitt kök!


http://www.roligaprylar.se/iBend-iPhone-hallare.html
  - Har inte tänk på det..


http://www.coolstuff.se/Binar_klocka
  - skulle aldrig komma i tid!


http://www.roligaprylar.se/USB-Koppvaermare.html
  - ett måste på jobbet!


eller varför inte:

http://www.coolstuff.se/Den_Sjalvrorande_Muggen  - hur lat får man bli?


http://www.roligaprylar.se/USB-Humping-Dog.html   - Why?


http://www.roligaprylar.se/E-post-Alarm.html - igen,... Why?




Ha en bra söndag alla...













































































































 

 




Kommentarer
Postat av: Sara

Ojoj, nu var det längesen jag var in och läste (skämmes tamejfan) - men det fick jag minsann ta igen nu.



Ja som Bjästabo var det ju inte ens lätt att gå på jobbet. Det mest anmärkningsvärda är att vi inget visste heller?! Och då har vi ändå 2 pojkar på nämnda skola. Den äldre gick i 7an när det hände - visst han hade hört talas om att nåt hänt - men vad? Nää, det hade han inte koll på. Den yngre han fattade inte nåt (helt okej när man är 10).



Och jag har HÖRT att det var mamman till pojken som ringde Uppdrag Granskning för hon vill rentvå sin son en gång för alla - jamen det gick ju sådär.



Pewh... nog pratat om detta!! Lite disktrasa över det va? Man måste nästan lukta på fingrarna och kolla? Joo, trycksvärta från kvällstidningar.. ..suck..



Vilka otroligt coola prylar du tipsar om. Binärklockan ska jag genast skicka vidare till hågade jobbarkompisar och jag undrar om inte svärmor skulle gilla vispen?



Ha det bäst!!

Kram/Sara

2010-03-31 @ 10:12:47
URL: http://katterochpasta.blogg.se/
Postat av: Smsa Låna

Jag tycker att det är rätt svårt att göra en bra design till sin blogg - hur har du burit dig åt? Du har ju en jättefin blogg!

2011-07-20 @ 02:29:33
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0