Tupperwareparty! Vare nån som sa party..??

 

 

Trodde att tillställningar som Tupperwarepartyn var utdöda för länge sedan.

Ni minns väl 80- och 90-talets eviga homepartyn? Där man samlades i grupp för schnäppa i lock och förundras över hur fantastisk en plastlåda kan vara. Så fantastisk att den kunde krängas för flera hundralappar till en skara, som i mest tranceliknande tillstånd köpte hela konceptet i ett halleluja-moment.

Värdinnan hade under nån veckas tid både mutat, hotat och nästan tjatat ihjäl sina närmast sörjande och deras vänner, att mangrant dyka upp och fika. För att hon i sin tur skulle kunna erhålla en tjusig plastlåda i någon form. Som belöning för väl utfört arbete med att samla så många köpglada som möjligt till evenemanget. Det hela resulterade tillslut i en slags mut-situation, att "kommer du till mig - så kommer jag till dig", och den stackars plastbytteförsäljaren stod där och drog samma visa, vecka efter vecka, för samma lilla skara, som redan sett och köpt allt.


Samma gäng skulle dessutom även delta i veckans Golden Products Party, som var en liknande liten klubb, där alla som städade med dessa gudagåvor av High Tech rengöringsmedel, blev både vackrare, smalare och rikare, enligt den alltid uppvisade reklamfilmen.
Fick en inbjudan av sambons kusin till ett Tupperwareparty för någon vecka sedan. Det intressanta här är att man nu uppgraderat själva partyt från kaffe och kakor till vin och snittar. Under själva demonstrationen så trycker deltagarna snacks och sköljer ned med valfri alkoholhaltig dryck och lagom till själva orderläggandet så är besökarna så pass lulliga att det ter sig ganska självklart att man bara måste ha en enorm lergryta i plast och att sextonhundra spänn är ett överkomligt pris för denna. Smart!!


Ja, med handen på hjärtat så föll väl även jag för grupptrycket och beställde ett par tjusiga vattenflaskor. Så praktiskt att kunna gömma skåpnyckeln i botten på flaskan när man är på gymmet.
Om inte annat så kanske det kan få en att masa sig dit framöver då....


För att summera lördagskvällen så var det goda wasabirullar, helmysig värdinna och ett glatt sällskap. Helt klart ett PARTY, som avrundades på en av stadens krogar förståss..Söndag, så här i skrivande stund, med lite lätt huvudvärk och en sån där seg hangoverkänsla under hela dagen, så inser man att man borde förståss haft vett att gå hem i tid.

Men det får väl vara värt det...  å man mår ju som vanligt, precis som man förtjänar..  =)
Nemo enim fere saltat sobrius, nisi forte insanit   - Cicero
– "Ingen dansar nykter, såvida han inte är vansinnig"  

 

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0