Bovärden som flydde för livet...

Onsdag och ner 1 kg sen helgen. Måste varit en tillfällig formsvacka.  =)

 

Tydligen kommer det att lösa sig fint med rullgardinstanten. Prinsessans pojkvän bjöd in sig på kafferep hos damen och vilken pensionerad änka kan motstå en mörk dalmas i 20-årsåldern med en dialekt från mörkaste gruvan i Norrbotten?  ;)  

 

Bovärden i huset har också fått sig en rappning då städningen var bristfällig. Inte för att det brukar spela någon större roll. Kvinnan som bodde före mig i min lägenhet hade under 15 års tid bjudit vår bovärd på kaffe, så hon behövde varken städa eller ersätta sönderklösta tapeter och potatisfåror i parkettgolv.

 

Vilket resulterade i en allvarlig diskussion kring detta, som avslutades med att min bovärd flydde nedför trapporna och lämnade efter sig både jacka, keps och pärm med tapetprover. Tapeter som jag för övrigt skulle få sätta upp själv om jag ville förnya de rosa strukturerna med grekisk mönsterbård. Att de dessutom använts som klösbräda i ett decennium var inget argument för renovering.

 

Tack pappa för akututryckningen där! <3  

 

 

Två gånger har jag ringt bovärden under de senaste tre åren, för att få ett handtag till frysen och en nyckel till motorvärmarstolpen. Nyckeln fick jag i brevlådan och frysen öppnar vi fortfarande genom att öppna de överliggande skåpet först och därefter pilla upp frysdörren från ovansidan.  

 

Man ska vara snäll och uppskatta sin bovärd...  

 

 

Funderar på att skicka ett snällt mail till honom, bjuda in honom på bullar och diskutera en ny golvmatta i köket. Alternativt också bifoga en snygg flygbild på hans villa och kanske ett par bilder tagna på hans barn eller barnbarn, lekande med mig på dagis..

 

Då kan det nog dyka upp en jaccuzi i badrummet till jul... ;)  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sis

Hahahaha.... du är bara bäst!! >.< LovU <3

Svar: <3
ElakaEva

2012-10-12 @ 17:12:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0