SkitTIK och SkitTV...

Fått små påstötningar ang. mitt bristfälliga bloggande den senaste tiden och bestämde mig genast för att rycka upp mig och leverera några rader.

Har ju vare mycke ett tag nu, ..eller hur sa vi? Det var ju jämjävligt att få tiden att gå ihop.


Melodifestivalen har dragit över och jag var ju helt fel ute angående vinnarlåten, men det var säkert FEL LÅT som vann igen  ..eller så var hon kanske rätt, liten, spröd och en aning "Ein Bisschen Frieden", så om det är det som är rätt i år, så har vi nog hittat en vinnare.


Likaså hockeyn drog oss ju vid näsan minsann! Ja, jo, men då behöver man ju inte lägga ner mer tid på den heller. Trots att jag ändå måste hålla ett öga på kvartsfinalerna och ler lite i mjugg för varje gång TIKarna åker på pumpen. =) Ja, man ska ju hålla på Norrland; "Heja Skellefte" ;), och samtidigt säger jag ju varje år att "vem som helst får vinna SM-guldet, förutom HV71", men nu, ja nu hoppas jag nog på fyra snabba vinster för Jönköpingsgänget, så att vi får igen truten på lillbrorsan än en gång.

Det skiljde en sketen poäng och Timrå behövde hela 165 perioder på sig att ta sig upp ovanför slutspelsstrecket. Så inte vet jag varför snacket hela tiden handlar om varför det laget är såå bra jämfört med MODO.

Och jaa, jag vet att jag är en dålig förlorare.....



Sitter med kaffekoppen på min soliga balkong, skriver och myser. Solo med sambon hela helgen och bara vare.. Skönt att varva ner och ha kalendern tom för en gångs skull.

Det enda som står på agendan idag är att pricka in Wipeout ikväll på kanal fem. Inte för programmet i sig, deltagarna eller de många vurporna, utan för att få höra Felix Herngren kommentera tävlingen i en timme. Snubben är helt enkelt dödsskön och har verkligen gått till sig i mina ögon. Från en aslarvig Papi Raul, en trist Dan Bäckman, till en underbar Alex i Solsidan på fredagskvällarna. Vilket jag anser är det absolut bästa som sänts i tv på lång tid.

Där är också Johan Rheborg, som också han förvandlats till det bättre, från Percy Nilegård i Nile City, så har han helt hittat stilen med karaktären Fredrik Schiller, MIN stil alltså!  =)


Nu spenderar jag ju inte så mycket tid i tvsoffan, då alla program numera bara handlar om vem som har fulaste hemmet, är tjockast, inte kan dansa/köra bil eller hålla reda på varken ungar eller pengar. Gäsp...  Det är förnedringstv och lyteskomik över alltihopa och bevisar verkligen att "gratis e gott!"



För så mycket tid har jag inte över, att jag måste se på skitTV!



Ha en mysig söndag allihopa!

Varva ner, sitt i solen och bara njut... våren är här!































































 

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0