Axl Rose, prinsen som styr sitt kungarike med järnhand!

För drygt er år sedan fick lillebror sitt första barn, en helt fantatisk liten krabat och då det var längesdan vi hade några små kottar i familjen blev Axl Rose genast huvudpersonen och den största attraktionen vid släktens många sammankomster.

Prinsessan fick äran att bli gudmor till den lilla bajspåsen och har gått in för sin uppgfit med liv och lust. Hon, som aldrig tidigare visat något större intresse för barn, är numera ständigt pussande, bärande, matande och busande med det lilla livet. Jag ser en klocka som börjat ticka där, trots bristen av något rejält fadersämne med bra gener i nuläget. Men det kan ju snabbt förändras och då tar det nog inte alltför länge innan jag blir mormor.

Den här blonda ettåringen med stora ögon är ingen vanlig genomsnittsbebis utrustad med normal dos gullighet, dregel och babydoft. Nej, ni måste förstå, att den här grabben värmer som solen och havet en varm sommardag, skrattar kiknande likt en porlande skogsbäck. En fantastisk skapelse som alltid är glad, kramgo och ständigt på upptäcksfärd.

Han förstår ALLT man säger, trots att prinsessan benämnt allt han pekat på med hennes namn: EEMMA, för att han snart ska börja säga det. Lille Axl Rose är riktigt smart och även listig nog att utnyttja sin position. För den här lilla krabaten har fått upp hela tjocka släkten på tå, att snabbt uppmärksamma hans önskemål och lyda hans minsta vink.


- Vill du låna min mobiltelefon grabben? Självklart, sug gärna på den. Ring Tokyo, dregla eller surfa en sväng!


- Gillar du mina stora örhängen och mitt guldhalsband? Jaa, se så fin du blev med dem!


- Är du törstig, hungrig, uttråkad? Vill du flyga, busa, låna bilen eller ska vi sjunga?



Det är ju dock tur att föräldrarna till den underbara skapelsen är lite tuffare än oss andra i Axl Fan Club.




Ja, livet ter sig ganska enkelt och bekymmersfritt för den som är liten och visst ska vi väl ge dem all kärlek vi kan och skapa de största möjligheterna för dem på vägen.


Jag säger bara: Ta hand om honom och njut av tiden! Allt går så fort och inom kort har han förvandlats till en gänglig och finnig tonåring med hår på tårna likt en Hobbit. Men fortfarande då, kommer han vara den mest älskade och gulligaste varelse ni någonsin sett! Så är det bara! <3













































 

 

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0