Håravfall och hyllan från helvetet...

 

Jag har under de senaste åren tappat allt mer hår. Nu har det gått så långt att jag varje morgon räknar de fallna stråna i tvättställ och på badkarskant och gör ett panikartat överslag över hur många som kan finnas kvar på skallen.

 

Min frisör konstaterade häromdagen att jag antagligen oroar mig så mycket för att få en frisyr likt min morfar att håret av den anledningen faller av.  

 

Ny frilla för dagen i alla fall + ett inköp av shampo, balsam och nån annan vätska som ska doseras in i hårbotten två svängar om dagen. Tack Teres, för Mohikanfrillan, jag vet inte hur jag skulle kunna klara mig utan dig! Frisyren kommer att passa utmärkt då jag inte har någon direkt linje utan mer kör "Go With The flow" på morgonen.  

 

 

Kommentarer på nya frisyren:

 

Sambon, ser ut som en fågelholk och säger: "Häftigt!"

Jag frågar "Häftigt bra eller Häftigt dåligt?

Sambon stirrar fortfarande, tar sig på armen och svarar: "Jag fick chills!" 

 

 

Lilleman undrade "vad var det för fel på det gamla håret", men Kimpan (min favoritson) konstaterade att jag nu ser 10 år yngre ut. Jisses, är man bara 19 nu då??

 

 

 

Grabbarna anlände under måndagen. Vi gick som vanligt igenom söndagens veckomail: glöm inte.., kom ihåg.., ta med.., etc. Mamsans söndagsmail alltså, som för övrigt ingen läst.

 

Under konversationen, ang. bortförda handdukar och varför kläder och annat försvinner mystiskt och spårlöst, i ett stort svart hål kallat "Domsjö", framkommer att Kimpan samlar sin egen tvätt och kör själv en maskin då och då därborta. Allt för att hans kläder inte ska blandas ihop med någon annans, eller gud sig förbjude, alternativt landa på "hyllan från helvetet".  

 

Jag får förklarat för mig att "Hyllan från Helvetet" är en hylla där all ren tvätt hamnar i Domsjö-hushållet. Där ska man plocka det man nu känner igen och rår om, och därefter förflytta till sin garderob. Lilleman nickar och meddelar att på den hyllan finns det till och med kläder som ingen rår om, eller nånsin haft på sig.

 

 

Grabbar, ni hör väl av er om ni hittar några snygga V-jeans! Det är nog snart "inne" med såna igen..  ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sis

Asg.... den hyllan finns visst på Hallbacken oxå nuförtiden... :D

2012-11-22 @ 23:01:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0