Snoris-Boris, Alvedonbrytor och Första snön...

Vaknade med feber på tisdagen, riktigt tråkigt då det resulterade i att jag fick ställa in min dag på Företagarmässan. Tillbringade hela dagen under filten med frossa och svettningar till trista TV-program. Vad gör folk som inte jobbar på dagarna? Nu var jag ju sjuk, men till och med med feber är det långtråkigt med sängläge.

 

Hela onsdagen bokad med möten så det är bara att starta dagen med en rejäl alvedonbryta för att sedan snora iväg sig på dagens evenemang.

 

 

 

Första snön på tisdagen också, men den går väl knappast att räkna då det mest var snöblandat regn med stormvindar.  =(

 

Var det bara när man var liten som den första snön kom sakta dalande och la sig i ett vackert vitt täcke över den välkrattade gräsmattan? Det var alldeles tyst utomhus och scenen var en liten hint om att snart dyker också tomten upp. Sånt här ruskväder kan jag aldrig komma ihåg?! Men, det är väl samma minnesförvirring som att somrarna alltid hade solsken och vi badade från skolavslutning fram till att snön la sig, utan att ha frost på tånaglarna?!

 

Ja, nu vet vi med all säkerhet att helvetet startat! Vi har gått in i vinterhalvåret och därför blir det också en repa in på IKEA ikväll för att bunkra mera värmeljus. Här ska mysas och gosas i halvmörkret fram till att det är dags att kliva ur idet nån gång fram i mars.

 

 

 

Kram på er och Glöm inte tända ljusen!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sis

Krya på dig gumman... <3

2012-10-17 @ 07:52:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0