Paradise Hotel, Goda Grannar och Köttfärsomelett..

Så var också finalen på Paradise Hotel Danmark avklarad. Ja jag erkänner, jag har sett alla säsonger av de svenska, norska och danska versionerna. Jag älskar banal förnedringstv och PH bjuder på hela paketet till sina tittare.

 

Här visas mindre intelligenta brats till ännu dummare bimbos som ska försöka spela spelet, dock för det mesta utan succé. Däremot finns det alltid någon deltagare med hyfsat normal begåvning som lyckas med bedriften att lobba, ljuga och intrigera sig till vinsten.

 

Intet ont om de som förbättrar sina bröst med silikon, men på de här gänget har de troligtvis lyft ut hela hjärnan, för att kompensera upp totalvikten, när de lagt in inplantaten...  

 

 

Blev inspirerad av Husmusen i veckan som hade gjort Köttfärsomelett, trots att de inte är aktiva medlemmar i LCHF sekten.

 

Snodde ihop en egen rackare på torsdagskvällen och Jämarns va gött det var! Tror att den rökta osten sambon köpt på Internationella marknaden var nyckeln, men prova gärna med din favoritost. Helst någon med mycket smak.  

 

 

 

Till omeletten:  

Smör  

4 ägg  

1 dl grädde  

oreganokrydda    

 

Fyllningen:  

Smör  

400-500 gram blandfärs  

1-2 röd chilifrukt  

1-2 vitlöksklyftor  

3 msk vatten  

2 msk chilisås  

salt och peppar      

 

Toppingen:  

1 tomat  

2 dl ost  

1,5 dl creme fraiche alt. färskost  

1 lök  

 

 

Ställ ugnen på 200 grader. Bryn köttfärsen och den hackade chilin + riven vitlök i smör. Rör därefter ner chilisås och vatten. Smaka av med salt och peppar. Låt detta bryna sakta på svag värme medan du gör omeletten.  

 

Smöra ugnsformen. Vispa upp äggen med en handvisp, vispa i grädden och rör ner oreganon.  Häll upp i form och grädda i ca 10 minuter, eller tills den tjocknat och fått lite färg.  Ta ut omeletten och höj temperaturen till 225 grader. Bred fyllningen över omeletten. Finskiva löken och tomaten över fyllningen.  Rör ihop creme fraiche med osten och fördela detta jämnt över som ett täcke. Grädda sedan i ugnen i ca 10 minuter till – eller tills osten smält och fin färg.

 

 

 

 

Antagligen har vi fått nya grannar igen då borrningen åter har startat. De stackars ovetande nyinflyttade har ännu ingen aning om att väggarna i vårt hus är gjorda av kryptonit och här biter inga borrar minsann. Enda sättet att montera en pryl på väggen är X-krok, stor vägbetongsborr eller att helt enkelt spränga sig ett hål med dynamit.  

 

Det börjas alltid likadant, ett ihärdigt borrande med troligtvis en helt vanlig borrmaskin. Dagen efter låter det lite till när slagborrmaskinen inlånats. Det borras och borras likt en tandläkarmottagning, för att slutligen tona av, alternativt så börjar sprängningssirenerna ljuda.  

 

Våra nya grannar är inte goda grannar, dvs de startar sitt projekt "montera väggpryl" strax efter 22.00 och återupptar det vid 06.00. Det tillhör inte godgrannepolicy och om inte de kommit in genom väggen till vårt sovrum snart, alternativt gett upp och tejpat upp skiten med dubbelhäftande, så kommer Övikshem att få sig ett samtal från en missnöjd kund!  

 

 

Ha en supersöndag!  <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0