Postmannen ringer alltid 2 ggr - och reklamutdelaren han springer för livet..

Med semester och ledighet blir plötsligt små obetydliga ting av större vikt.

Jag irriterar mig lätt på brevbäraren, som inte lyckas få ner något i dörrens brevinkast, utan måste lämna posten utanför dörren, alternativt ringa på och leverera ett sketet brev.

Inte ens i närheten på en skala då om jag jämför med reklamutdelaren... För om jag nu har en "Nej tack till reklam-skylt" på dörren så är jag antagligen föga intresserad av vad den lokale ICA-handlaren har att erbjuda? Likaså av vilken tv och tumstorlek som kostar minst denna vecka? Samtidigt kan jag inte låta bli att förundras över att det fortfarande trycks och distribueras telefonkataloger i Sverige år 2011??


Jag får nu inte bara en "batch" av reklamen, utan de late utdelaren levererar korrekt till alla dörrar på sin färd upp i vårt hyreshus. För att på vägen ner igen göra sig av med resten genom att pula in skiten en vända till i alla brevinkast.

Efter vi "kommit ihop oss" ett par gånger angående detta och jag haft högläsning av min lilla dörrskylt för rabattkupongsanalfabeten, så är det i dagsläget ganska öppet krig. Han flyger uppför trapporna likt en gnu samtidigt som det sprutar IKEA-kataloger och Rustablad om honom.

Jag sitter på vakt innanför min dörr och bara bidar min tid...

"Go ahead - Make My Day!"

Vakar i tystnad och bara väntar på att han ska närma sig mitt brevinkast, så *POFF*, plockar jag den lille jäveln likt en Cobra!! Mohahahaa...




Shit, jag kanske borde börja jobba igen... ;)

 

































 

 

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0