Fredagsfilurande med helgkänsla och Tonfiskwraps
Hittade Fiberhusk på Vivo i Sund häromkvällen, vilket resulterar att jag nu har ett bindningsmedel i matlagningen likt potatismjöl. Gjorde wraps med tonfiskröra, vilket var en favorit. Lånat bilden från LCHF.
Wraps för 2 personer: 3 Ägg 6 msk Grädde 1 msk Fiberhusk Krydda med Örtsalt och Oregano
Vispa ihop allt och låt vila ett par minuter. Stek på bägge sidor på medelhög värme i smör/rapsolja. Låt svalna innan dom skall ätas. Funkar att förbereda långt innan och förvara i kylskåp.
Ingredienser till röran för 2 personer: 1 dl Creme fraiche 1 tsk Majonnäs 1 tsk Sambal Oelek Salt & Peppar 1 msk hackad Kapris 1 finhackad Scharlottenlök 1 burk avrunnen Tonfisk
Blanda ingredienserna till röran och vänd försiktigt ner tonfisken. Låt gärna stå och dra en stund innan den skall ätas.
|
|
|