Sitting Bull med morgnar i Mañanatempo...


Älskar mina morgnar på balkongen. Morgonkaffe, en cig eller två och ett utkast till en blogg.

Äter oftast frukosten på kontoret, kliver ändå upp i god tid och det ger gott om tid att mysa och få en stund för sig själv. Härom dagen blev det ändå frukost hemma. Hittade ingenting gott så lotten föll på lite god Brie. Helt ok i min religion! Lite konstigt utan ett glas rött till, men å andra sidan är man inte så sugen på ett glas vin till frukost... ;)

Börjar bli lite kallt på balkongen så där på morgonkvisten. Sitter med morgonrock och dubbla filtar med håret på ända och ser nog nerifrån gatan ut som Sitting Bull rökandes fredspipa på balkongen.

 


Känns att hösten är här. Har nog aldrig varit så positiv inför årstiden. I vanliga fall deppar jag lite över att sommaren tar slut, kylan och mörkret kommer tillbaka. Här väntas snöblask, snålblåst och bitande kyla fram till mars-april när livet och solen börjar komma tillbaka.

Men å andra sidan kan vi mysa (utan att äta chips!) med tända ljus i höstmörkret och ta långa höstpromenader i den färgglada naturen. För att sen ha en barbeque med pulkåkning en solig dag på gnistrande snö.Eller så går man helt enkelt bara i ide..  Hibernation likt en björnhona. Man fodrar och äter upp sig rejält på hösten. Sen ner med rullgardinen, så ses vi till våren!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0