Hur långt kan man sträcka en navelsträng?

Hjälpte Prinsessan i veckan att packa ner lite pryttlar i lådor inför helgens flytt. Snart två år är det sedan lillgumsan skaffade egen lya och nu ska hon och pojkvännen utöka boendeytan till 3 rum och kök.

 

Förra gången det bar sig av var grabbarna grus naturligtvis med för att hjälpa till. Då det var så nära till inhyrdes ingen släpvagn, utan de få möblerna som ingick i bohaget skulle bäras de 200 meterna till nya bostaden.  

 

Lilleman hade haft en hård natt, antagligen gått på pumpen i någon skyttegrav då humöret verkligen inte var på topp den dagen. Sömnbristen var uppenbar och jag tyckte riktigt synd om Kimpan som fick arbeta vid hans griniga sida hela dagen.  

 

Det var en syn för gudarna när de bar sängmadrasserna uppför Storgatan. Lilleman sammanbiten med raska steg i fören och Kimpan som halvsprang baktill och försökte både hinna ikapp och inte tappa sin del av sängen samtidigt. När de gjorde en omkörning av ett promenerande par längs trottoaren så låg jag längre ner på gatan, dubbelvikt av skratt.

 

Till helgen bär det så av igen. Nu lite längre ifrån Mamsen och med handen på hjärtat känns det som att det är NU hon flyttar hemifrån. Tidigare har det varit två minuters promenad och man kan alltid svischa in eller hon komma ner, äta mat eller prata en stund. Nu blir det hela vägen till andra sidan stan...  

 

 

Jag undrar just om navelsträngen räcker hela vägen dit?!  

 

Älskar dig HoneyBunnie! <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0