Snabbaste fisken för latmasken..

 

Jag kastar in fiskreceptet från söndagen också. Det fick godkänt från hela familjen!

 

 

 

 

Ingredienser till 2 portioner:

 

4 torskryggar ca 5-600 g, eller annan vit fisk

200 g cream cheese

1-2 dl creme fraiche

15 g frysta Italienska örtkryddor, eller andra örter ca 3 msk

 

Lägg frusen fiskfilé i en ugnsfast form, salta och peppra på fisken Blanda cream cheese med creme fraiche och örtkryddorna. Bred blandningen över fisken och ställ in i ugn i 200 grader i ca 30 minuter.

 

Jag serverade med broccoli och isbergssallad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0